Nieuwsbrief nr. 4

Beste Fleischmannliefhebber,

bij deze ontvangt u de vierde nieuwsbrief van het Fleischmannparadijs. De dagen zijn alweer lekker kort, nat en donker aan het worden en dus is het de hoogste tijd de racebaan weer te voorschijn te halen!

In de afgelopen maanden hebben wij de website op vele punten verbeterd en het assortiment uitgebreid met vele nieuwe artikelen waaronder een aantal Fleischmann schaal 1:24 competitie racewagens. Met deze toendertijd vooruitstrevende wagens organiseerde de Fleischmannfabriek in de jaren `70 en `80 heuse wedstrijden. De wagens kunnen worden voorzien van verschillende motoren en de as-afstand is variabel waardoor verschillende overbrengingsverhoudingen mogelijk zijn.

Ook nieuw in het assortiment zijn de slipstroken of kerbstones. Deze van defecte baandelen gemaakte racebaanextenties zijn voor de verstokte racer een absolute must. Niet alleen ziet een racebaan voorzien van deze slipstroken er geweldig uit, het racet een stuk leuker. Eindelijk kun je prachtig gecontroleerd driftent door de buitenbocht zonder dat er een vangrail in de weg zit.

Omdat de slipstroken gemaakt zijn van defecte baandelen zijn deze niet verkrijgbaar voor de buitenkant van de grote buitenbochten en de binnenkant van de binnenbochten, als je een beetje handig bent los je dit op met wat op maat gemaakte MDF-delen.

Het kan overigens best zijn dat er hier of daar een nokje afgebroken is maar dat maakt voor de montage over het algemeen weinig uit en al helemaal niet als voor extra stevigheid gebruik gemaakt wordt van in de winkel verkrijgbare baanklemmen (3176). De buitenkanten van de slipstroken zijn zo afgewerkt dat montage van speciaal gemaakte dubbele vangrailklemmen voor de flexibele vangrail (3169) mogelijk is.

Tot slot wil ik u wijzen op de speciale decemberaanbieding waarmee u uw racebaan en raceauto`s dit winterseizoen weer optimaal kunt laten functioneren

  • 1 Fleischmann schoonmaakblok
  • 1 set koolborstels 6519 of 3605
  • 2 tandwielen voor de achteras
  • 2 paar reprobanden 3522 of 3710
  • 4 sets originele sleepcontacten                               

Normaal in de winkel voor Euro 43,65 maar nu tijdelijk voor slechts Euro 34,95!
zolang de voorraad strekt.

Vriendelijke groeten en veel plezier gewenst,

Peter

Welkom op het Fleischmannparadijs,

Met verreweg de meeste Fleischmann artikelen ter wereld!
Alles wat we aanbieden staat in de webshop.
Heeft U vragen? neem dan contact met ons op.

Veel winkelplezier,
Team Fleischmannparadijs

© 2007 - 2024 Fleischmannparadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel