Retourneren & Herroeping

Retourneren

Fleischmannparadijs wil graag zien dat jij helemaal tevreden bent met je bestelling. Je hebt een afkoelingsperiode oftewel bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van degene die het product terugstuurt.Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het onderstaande modelformulier.

Fleischmannparadijs vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten (alleen van toepassing in geval van retourneren van de volledige bestelling) door Fleischmannparadijs in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Tenzij Fleischmannparadijs aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Fleischmannparadijs gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Het retouradres wat je moet gebruiken bij het retourneren van een artikel(en) inclusief de pakbon:
Fleischmannparadijs EZ
Brussellaan 22
5628 TC Eindhoven

Om retournering te vergemakkelijken klik hieronder op "Download Modelformulier voor herroeping" waarmee je jouw bestelling herroept en kunt retourneren. Het is niet verplicht om dit formulier te gebruiken het is enkel bedoeld als hulpmiddel voor jou. Sowieso vragen we je (een kopie van) de pakbon mee te sturen, in feite hebben we daar al voldoende aan en is het herroepingsformulier in principe niet nodig.

Het is zeker geen verplichting maar wij zouden het wel erg op prijs stellen indien je ons wilt laten weten waarom je een artikel(en) aan ons terugzendt. Deze informatie zal ons in de toekomst helpen om onze collectie en service steeds maar weer te blijven verbeteren.

Nog vragen?

Mocht je dan ook vragen hebben over de artikelen en/of over een retourzending, neem dan gerust contact op met: 
Fleischmannparadijs VOF | Telefoon 06-20497479 of via e-mail info@fleischmannparadijs.nl wat betreft informatie over de artikelen en retourzendingen.

Download Modelformulier voor herroeping

Vul per product dit formulier in (of maak zelf een vergelijkbaar formulier) en e-mail of post dit tijdig naar:

Fleischmannparadijs
e-mail: info@fleischmannparadijs.nl

Welkom op het Fleischmannparadijs,

Met verreweg de meeste Fleischmann artikelen ter wereld!
Alles wat we aanbieden staat in de webshop.
Heeft U vragen? neem dan contact met ons op.

Veel winkelplezier,
Team Fleischmannparadijs

© 2007 - 2024 Fleischmannparadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel