Nieuwsbrief nr. 3

Beste Fleischmannliefhebber,

bij deze ontvangt u de derde nieuwsbrief van het Fleischmannparadijs. Zoals u heeft kunnen lezen in de tweede nieuwsbrief is het Fleischmannparadijs overgenomen en daarom wil ik me, als nieuwe eigenaar, graag even aan u voorstellen.

Mijn naam is Peter van der Heijden. Als zovele anderen werd de kiem voor mijn huidige verzamelwoede en liefde voor het merk Fleischmann gelegd in mijn kindertijd toen ik voor mijn verjaardag een 8000 startset kado kreeg. Het bleek een schot in de roos te zijn en in de hieropvolgende jaren breidde de baan zich langzaam uit dankzij de gulheid van de Sint en mijn familie. Jarenlang is er intensief gebruik gemaakt van de racebaan tot het moment dat m`n interesse begon te verschuiven en de racebaan een plekje kreeg op zolder.

Zeven jaar geleden kwam ik `em daar weer tegen, weggestopt in een hoekje. En eigenlijk meteen begon het weer te kriebelen. Doet ie het nog? Zou je er nog uitbreiding voor kunnen krijgen? Speurend op het internet bleek er nog een behoorlijk aanbod te zijn, en zo vulde zich mijn eertse vitrinekast met auto`s en baandelen. Al snel bleek ik in m`n enthousiasme zoveel baandelen te hebben bijgekocht dat het logisch leek deze weer te verkopen. Van de opbrengst kocht ik dan weer een nog ontbrekend wagentje.

Na twee jaar verzamelen leerde ik Egon van de Broek kennen en vanaf dat moment kwam alles in een stroomversnelling terrecht. Van Egon kocht ik vele nieuwe onderdelen en wagens en hij heeft me in de vijf hierop volgende jaren met raad en daad bijgestaan in m`n pogingen m`n verzameling compleet te krijgen en mijn in de tussentijd gestarte eerste internetwinkel een success te maken. Dit, samen met de goede band die we samen opbouwden, heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik onlangs het Fleischmannparadijs van Egon heb kunnen overnemen. Een site met een geweldige naam, een groot assortiment en een enthousiaste groep vaste klanten. Ik wil Egon bij deze dan ook hartelijk danken voor alle hulp en de uiteindelijke mogelijkheid tot, en onlangs gerealiseerde overname!

Wat houdt dit alles in voor u, liefhebber en verzamelaar? Neem maar eens een kijkje op de site om te ontdekken dat het assortiment in de afgelopen paar weken aanzienlijk is uitgebreid en de prijzen zijn aangepast! Ik hoop u allen in de toekomst op een positieve manier van dienst te kunnen zijn en dat wij samen een prettige relatie kunnen opbouwen.

Vriendelijke groeten vanuit het Fleischmannparadijs,

Peter

Welkom op het Fleischmannparadijs,

Met verreweg de meeste Fleischmann artikelen ter wereld!
Alles wat we aanbieden staat in de webshop.
Heeft U vragen? neem dan contact met ons op.

Veel winkelplezier,
Team Fleischmannparadijs

© 2007 - 2024 Fleischmannparadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel