Nieuwsbrief nr: 6

Nieuwsbrief nr. 6

Beste Fleischmannliefhebber,

Dit is alweer de zesde nieuwsbrief van het Fleischmannparadijs. Het is bijna november en we hebben de klok een uur terug gezet. De donkere dagen komen er weer aan. Tijd om voor de open haard te kruipen of lekker op de bank onder een deken te liggen, maar ook tijd om weer eens de racebaan voor de dag te halen en (met vrienden of samen met de kinderen), te genieten van ouderwetse gezelligheid!

De trouwe bezoeker kent nu zo ongeveer wel de inhoud van onze site en weet wat er op het gebied van Fleischmann te koop is… er worden per slot van rekening geen nieuwe items meer aangeboden of gemaakt door Fleischmann. Voor ons is het dus zaak om u toch geïnteresseerd te houden, daarom zijn wij op zoek gegaan naar alternatieven voor veelgevraagde onderdelen en Fleischmann gerelateerde artikelen. Wij hebben in ieder geval het volgende voor u gevonden:

Omdat het aanbod van gloeilampjes voor de Mercedes erg laag was, zijn wij op zoek gegaan naar een vervangend produkt. We hebben exact hetzelfde model gevonden bij één van onze leveranciers. U kunt de lampjes vinden door op de site de zoekterm ‘Mercedes lamp’ in te voeren.

Nadat ze een tijd erg schaars waren, zijn nu de koolborstels (met veertje)  weer leverbaar. Dit geldt ook voor de Fleischmann schuurblokken.

Sinds kort bieden wij op de website voor de echte liefhebber de originele constructietekeningen aan die destijds in de Fleischmannfabriek werden gehanteerd. De tekeningen betreffen de originele ontwerpen en eventuele aanpassingen die daar op zijn gedaan. Een must-have voor elke fanatieke Fleischmann verzamelaar!

Tot slot hebben wij speciaal voor de koude maanden wat aanbiedingen voor u samengesteld. U kunt deze op de site vinden onder het kopje ‘Offers’.

Veel plezier,

Team Fleischmannparadijs

Welkom op het Fleischmannparadijs,

Met verreweg de meeste Fleischmann artikelen ter wereld!
Alles wat we aanbieden staat in de webshop.
Heeft U vragen? neem dan contact met ons op.

Veel winkelplezier,
Team Fleischmannparadijs

© 2007 - 2024 Fleischmannparadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel