Nieuwsbrief nr. 2

Beste Fleischmannliefhebber,

bij deze ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het Fleischmannparadijs, een nieuwsbrief die ik u met gemengde gevoelens stuur.

In de bijna drie jaar dat het Fleischmannparadijs nu bestaat heb ik u met veel plezier kunnen voorzien van de onderdelen die u zocht (waar ik zelf ook vaak nog naar moest zoeken in m`n toch niet altijd even geordende voorraad), de wagens die u altijd al eens wilde hebben of het advies dat u nodig had. Oude jeugddromen heb ik mogen helpen realiseren.

Honderden dozen, doosjes en enveloppen zijn de hele wereld overgegaan, op weg naar verzamelaars en racers. Tientallen liefhebbers hebben het paradijs bezocht. Duizenden de website.

Maar nu, na lang twijfelen is de tijd gekomen om er mee op te houden,  de drukte van baan en relatie zijn niet meer te combineren met iets wat ooit als hobby begon maar langzaam maar zeker meer en meer tijd begon te kosten.

Wat betekent dit voor u? Niets! Het Fleischmannparadijs is overgenomen door Peter, een echte liefhebber en verzamelaar van wie ik zeker ben dat hij met een zelfde toewijding als ik zelf aan de dag heb proberen te leggen u van uw Fleischmann spullen zal kunnen voorzien. De webwinkel blijft dan ook gewoon bestaan.

Mij rest niets dan u allen te danken voor uw interesse en uw positieve reacties en Peter veel succes te wensen als nieuwe eigenaar van het Fleischmannparadijs.

Egon

Welkom op het Fleischmannparadijs,

Met verreweg de meeste Fleischmann artikelen ter wereld!
Alles wat we aanbieden staat in de webshop.
Heeft U vragen? neem dan contact met ons op.

Veel winkelplezier,
Team Fleischmannparadijs

© 2007 - 2024 Fleischmannparadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel