Nieuwsbrief nr. 5

Beste Fleischmann liefhebbers,


Nu de dagen weer korter aan het worden zijn kan de racebaan weer uit de mottenballen gehaald worden. De donkere avonden zijn een mooie gelegenheid om te zien of alles nog naar wens functioneert en om eventuele problemen op te lossen, de baan eens uit te breiden met extra baandelen of nieuwe auto’s aan te schaffen!

Wij hebben in de afgelopen maanden weer hard ons best gedaan om het Fleischmannparadijs uit te breiden met een hoop nieuwe artikelen en diensten om zo nog beter aan uw wensen en verwachtingen te kunnen voldoen. Niet alleen hebben we nieuwe rubrieken toegevoegd zoals autobouwsets, baandelen voordeelsets, restant partijen en speciale accessoires, maar u kunt nu ook terecht voor zeer bruikbare tips en trucs om het functioneren van uw baan en uw auto’s te verbeteren.

Ook nieuw zijn de gekleurde medium compound reprobanden met supergrip in alle kleuren. Deze banden zorgen er niet alleen voor dat uw auto veel minder snel uit de bocht vliegt, maar uw auto wordt hiermee ook een echte eyecatcher op de baan!!


Leuk om eens te bekijken is ook de Racebanentest van de consumentenbond uit 1971, een unieke test waar de Fleischmann racebaan hoog scoort. We zullen proberen meer van dergelijke nostalgische informatie te vinden en op de website te plaatsen.


Voor meer historische informatie over Fleischmann racebanen kunt u ook gaan naar de site van een Duitse liefhebber en verzamelaar, Andreas Bernhard; hij heeft een hele grote informatiesite over de historie van Fleischmann, zie www.slotcar-treff.de


Om het bestelproces te verbeteren ziet u tijdens het bestellen precies wat de verzendkosten zijn en bieden we u de moge-lijkheid om met PayPal te betalen. Deze nieuwe betaaldienst is zeer snel en geeft u extra zekerheid bij het doen van uw aankopen. Bent u nog wat nostalgisch ingesteld, of is de dienstverlening van uw postbezorger niet al te betrouwbaar, dan kunt u nu ook uw bestelling onder rembours (tegenwoordig ‘Pakket met Betaalservice’), laten verzenden. U betaalt dan pas als uw bestelling bezorgd word.

 

Nu in de aanbieding tot 31 december bij Fleischmannparadijs:


Sleepcontacten in OVP per zakje van € 2,50 nu voor maar € 1,99

Vangrails per 10 stuks van € 9,95 voor € 8,49
Baanklemmen per 10 stuks van € 7,90 nu voor maar € 4,99

Tot slot hebben we een rubriek gestart waar u interessante weblinks kunt vinden naar racebaangerelateerde websites. Heeft u zelf een leuke site en wilt u gelinked worden, neem dan even contact op.


We wensen u veel race- en verzamelplezier en zijn graag bereid u hierbij te helpen en hopen u snel te treffen op de website van het Fleischmannparadijs!


Team Fleischmannparadijs

Welkom op het Fleischmannparadijs,

Met verreweg de meeste Fleischmann artikelen ter wereld!
Alles wat we aanbieden staat in de webshop.
Heeft U vragen? neem dan contact met ons op.

Veel winkelplezier,
Team Fleischmannparadijs

© 2007 - 2024 Fleischmannparadijs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel